A fotósuliról és rólam

Csak a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán. Így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött, ami igazán érdekelt. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, hobbimból karriert építsek.

Azonban az út rögös volt. Rengetegszer indultam el rossz irányba. A célom, hogy interaktív eszközökkel sarkaljalak a fotózás gyakorlatias megtanulására, mint még eddig senki ezelőtt.

Mindig is úgy gondoltam, hogy az elméleti oktatás nem elég. Túl kevés, túl száraz, fényképezőt kell fognod a kezedben. Segítek, hogy jobb légy. Segítek hogy fotóid napról napra jobbak és jobbak legyenek.


Ki vagyok én?

Kreatív, dinamikus munkámnak köszönhetően ma Magyarország legizgalmasabb social médiafelületeit kezelő fotós vloggere vagyok. Beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Los Angeles felhőkarcolóit, Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. Szenvedéllyel csinálom azt, amit szeretek, flow élmény számomra a fotózás, olyan pillanatokat élek meg ez által, amikről kölyökként álmodtam.

Sosem álltam meg. Minden problémában a megoldást kerestem. Minden helyzet tanított valamire, amitől jobb lettem, és ez a mai napig így van. Mindehhez hozzájárul a folyamatos tanulás, az a többéves gyakorlati alap, amivel kifejlesztettem oktatási módszeremet.

Ha kíváncsi vagy a szakmai fotós munkáimra látogass el ide:
www.gregimages.com

Miért indítottam fotósulit?

Páran dühösek vagytok. Joggal. Szeretnének tanulni, de a hiteles forrást nehéz megtalálni. Hol tudsz ma megtanulni fotózni? Beülsz egy iskolapadba, ahol 10-20 éve elavult technikákat oktatnak? Youtube csatornákon próbálsz csak információ foszlányokat fogsz találni rendszertelenül. Pontosan ezért hoztam létre a Jancsó Fotósulit, ahol tematikusan az aktuális témákat úgy sajátíthatod el, hogy abban semmi elmélet, semmi fölösleges rizsa nincs. Csak a lényeg, csak a gyakorlat, csak a használható tudás.

Rendszeresen találkozom fotózás iránt érdeklődő személyekkel, akik ugyanazzal a problémával fordulnak hozzám. Nem találnak olyan forrást, ami hiteles, naprakész és valóban használható tudást ad át. Célom, hogy olyan tananyagokkal tudjak segíteni, amik a tömören, érhetően az igazán lényeges elemekre koncentrálnak. Semmi rizsa. Kamuk és fölösleges körök nélkül.

Fotós túrák

Az online videó oktató rendszeren kívül részt vehetsz velünk fotós túrákon is, ahol a gyakorlatban vagyok ott melletted és segítek abban, hogy fotóid jobbak legyenek. Több témakört is választhatsz, mint portréfotózás, városfotózás, enteriőr fotózás és a többi. Különösen örülök, hogy ha személyesen is megismerhetek a diákjaimat, akik videóim alapján tanulják a fotózást.
Az oldalon található videóanyagokból garantáltan meg fogod tanulni, hogy mi is a jó kép titka.
Az oktatóanyagok száma folyamatosan nő, dolgozom rajta.