Jancsó Fotósuli

Filozófiánk

Miben tud segíteni neked a Jancsó Fotósuli?

Ha te is a fotózás szerelmese vagy - csak úgy mint mi - akkor számodra a weboldal egy tudástár, ahol inspirációt gyűjthetsz, megtalálsz minden információt egy helyen a szenvedélyedről. Rendszeresen találsz új cikket és videókat nálunk a fotózásról, technikai újdonságokról, tesztekről, tanácsokat és hasznos tippeket olvashatsz, amik segítenek neked abban, hogy jobb fotókat készíts. Mindegy, hogy hobbid vagy megélhetésed a fotózás, bőségesen találsz minden témakörben nálunk írásokat, videókat, oktatóanyagokat.

 

Miért érdemes, hogy nálunk tanulj?

Az ingyenes tartalmakon kívül találsz témakörökként összeállított részletes oktatóanyagokat is. Tudásszintenként válogathatsz a kurzusokból, amiknek a tudásában olyannyira biztosak vagyunk, hogy kivétel nélkül minden oktatóanyagra pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Csak olyan oktatókkal találkozhatsz nálunk, akik a mai napig aktívak a piacon, így tudják számodra a fotózás naprakész tudását átadni.
 

Személyes is találkozhatunk

Az online formátumon túlmenően főleg nyaranta, több személyes fotóstúrához, workshophoz, gyakorlati fotózáshoz csatlakozhatsz, amit immáron negyedik éve tartunk több témakörben is, mint lakás és enteriőr, portré vagy városfotózás. Ha szeretnél a legfrissebb tartalmainkról értesülni, akkor javasoljuk, hogy iratkozz fel a CIKKFIGYELŐ-re, ahol heti, kétheti vagy havi rendszereséggel küldünk neked emailt a legújabb fotós tartalmainkról.

Közösségünk

Csapatunk

Jancsó Gergely - alapító, fotográfus oktató

Engem csakis a kézzel fogható, gyakorlatias témák foglaltak le igazán, így tizenöt éves koromtól kezdődően a fotózás volt az egyetlen, ami lekötött. Mindent megtettem annak érdekében, hogy az álmom valóra váljon, és hobbimból karriert építsek.
 

Azóta beutaztam a világot, fotózhattam már Bali luxusvilláit, Szingapúr, Tokió és Bangkok felhőkarcolóit, a Kanári-szigetek szállodáit, bejártam a világ legszebb helyeit munkám során. 
 

Amikor éppen nem megbízást teljesítek, saját projektjeimen dolgozom. 2017 óta építem saját fotós oktatási platformomat, ahol naprakész és hiteles forrásból segítek a fejlődésben a fotózás szerelmeseinek. Ennek egyik előfutáraként indítottam el fotó-tematikus Youtube csatornámat is, ahol mára több mint 24.000 feliratkozott látogató követi a szakmai tartalmaimat hétről-hétre. A weboldalon lévő összes fotós kurzus, szöveges és videós szakmai tartalmát én állítom össze, én menedzselem a forgatásokat és készítem el azok tematikáját és forgatókönyvét.
 

Tóth Balázs - oktató, portréfotós

Gergővel a gondolkodásmódunk hozott minket össze, hogy közösen dolgozva a fotósuli platformján adjunk át maradandó tudást a hallgatók számára. 2015-től kezdőden saját budapesti stúdiómban fotózom az ügyfeleimet, megrendelőim között többek között szerepel a WizzAir, Zwack és Morgan Stanley.
 

Rengeteget köszönhetek a fotózásnak, gyökeresen megváltoztatta az életem, ezt a szeretetet és vállalkozási tudatosságot szeretném neked is átadni.
 

Győrfi-Bátori Péter - esküvőfotós, oktató

Mindenem az esküvőfotózás, 6 éve vagyok a PurePhoto csapatának vezetője és fotósa. Az életem minden percét a fotózás tölti ki, mást nem is tudnék, és nem is akarnék csinálni, hiszen megtaláltam a hivatásomat és szenvedélyemet az esküvők fotózásában. Gergővel szakmai körökből való ismeretségünket közeli barátság váltotta fel, aminek kezdete egy olyan sörözés volt, amire egyikünk sem emlékszik.

Gergő azt mondta egy baráti beszélgetésen, hogy a legdinamikusabban fejlődő fotós vagyok, akit ismer. Ez motivál és visz előre, hogy napról napra jobb fotós legyek.

Komenda Bence - Mindenért felelős

Gergő asszisztenseként az összes enteriőr fotózásra közösen érkezünk, hogy dinamikusan tudjuk a képanyagokat elkészíteni. Nem utolsósorban a szállodákban mindig ingyen eszem és iszom, ezért is szeretek vele dolgozni.

 

Az oktatóanyagok felvételénél operatőr vagyok, olykor ezeknek a videóknak a vágásba segítek, amikor éppen nem mémeket küldözgetek Gergőnek.
 

Árvai Dóra - Fotográfus, projekt menedzser

Szenvedélyem az utazás, a boldog pillanatokat szeretem megörökíteni. Grafikai vonalból érkeztem meg a fotózáshoz, teljes flow élmény, amikor őszinte vidám érzelmeket kaphatok lencsevégre. Többször fotóztam már külföldön, megfordultam Braziliában, Spanyolországban, Cipruson és több külföldi és hazai freelancer és startup rendezvényen.

 

Az oktatóanyagok forgatókönyveinek elkészítésében és a videók rektorálásban, ötletek kidolgozásában segítek, hogy minél érhetőbb, tömörebb és naprakészebbek legyen.
 

Lejka kutya - A papucs-pusztító

Barna-fehér border collie vagyok, aki szereti aput megszakítani a videókurzusok vágása közben, hogy játszunk a teniszlabdámmal. Ha sokáig tart egy forgatás, akkor általában bosszúból kiások néhány muskátlit, vagy szétrágom a kertibútort. Kedvenc nasim a virsli, legjobban kedvelt játékom a papucsok elpusztítása.

Népszerű fotós kurzusok
Fényfestés 2 - Enteriőr & Épületfotózás

A Fényfestés 2. kurzusban benne van minden, amit tudok az enteriőr és épületfotózásról. Három különböző helyszíni fotózáson mutatom meg a technikákat. Először egy budapesti lakás belső tereit fotózzuk, majd Dunabogdányon a Forest kabint belülről-kivülről, végül pedig a Ferenciek terén lévő Matild Palace-t. A kurzusban végigkövetheted a fotózás menetét, kompozíciók kiválasztását, vakuzást, majd a képkidolgozást is.

 

Photoshop kurzus - Kezdőből haladó

Megnyitsz Photoshopban egy új fotót, amit nem rég készítettél. De nem tudod pontosan, hogyan dolgozd ki, mit is kezdj vele, melyik eszköz mire jó, és hogyan érd el velük a legjobb végeredményt?

FFV: Hogyan árazd a fotózásaid?

Segítek neked abban, hogy hogyan árazd a fotózásaid, kerüld el az alul vagy épp felülárazást, mindezt úgy, hogy az áraidból ne is alkudjon a megrendelőd. Megosztom veled a jól bevált praktikákat.

 

Tudatos portréfotózás stúdióban

Ebben a kurzusban megmutatjuk neked, hogyan lehet vaku használatával is természetes hatású fényeket készíteni. Meglátod, pár egyszerű alap gondolat elsajátítása után te is könnyedén be tudod majd állítani a fényeket.

 

A fényfestés

A fényfestés egy olyan speciális fotózási technika, aminek alapja a vakufénnyel történő villantás, aminek segítségével olyan egyedülálló fotókat tudsz készíteni, amik kiemelkednek a többi közül.

Retusálj velem II. Szállodaigazgató portrék

Kövesd végig több portréfotó kidolgozását, hogy új trükköket és gyakorlati praktikákat sajátíts el, amiket egyszerűen tudsz majd alkalmazni saját képeid kidolgozása során is. 

 

Marketing tanácsadónk a Marketing Professzorok Kft.